Ohita ja siirry sisältöön

Seuraa meitä

Ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen!

5 syytä, miksi tämä kankaiden etiketöintileimasin on jokaisen vanhemman unelma

5 syytä, miksi tämä kankaiden etiketöintileima on jokaisen vanhemman unelma

Kaikki siirtyvät nopeimpaan ja helpoimpaan tapaan merkitä lapsensa vaatteet. Tässä on viisi yllättävää syytä, miksi jokainen vanhempi on helpottunut lapsensa vaatteiden hukkaamisstressistä päiväkodissa.

1

Täydellinen päiväkotiin

√Ąrsytt√§√§k√∂ sinua, kun lapsesi vaatteet tai lelut menev√§t sekaisin tai joskus jopa katoavat muiden lasten vaatteiden tai lelujen sekaan p√§iv√§kodissa

Haluatko löytää tähän ongelmaan pysyvän ratkaisun? Vain yhdellä painalluksella tätä henkilökohtaista nimileimaa painamalla voit merkitä lapsesi nimen hänen jokaiseen tavaraansa.

Ei ole parempaa tapaa tunnistaa lapsesi tavarat kuin heidän nimensä niihin leimattuna. He voivat aina tunnistaa tavaransa, vaikka vaatteita tai leluja olisi valtava kasa. Noin 70 % vanhemmista, joiden lapset käyvät päivähoidossa ostavat tämän yksilöllisen nimileiman.

2

Leima mille tahansa pinnalle

Jos lapsesi pitää mielellään tummia vaatteita ja hänellä on laaja kokoelma tummia leluja, tämä leima voi olla teille molemmille onni.

Jokaisen ostamasi KiddoLeima‚ĄĘ-leimasimen mukana tuleva valkoinen teippi auttaa sinua merkitsem√§√§n lapsesi nimen tummiin v√§reihin. Lis√§ksi sill√§ voi leimata mit√§ vain keksit: vaatteiden lis√§ksi sill√§ voi leimata koulutarvikkeita, kenki√§, pehmoleluja, lounaslaatikoita, astioita ja paljon muuta.

3

Kest√§√§ jopa 50 pesua 

Useimmat leimojen musteet haalistuvat nopeasti, jopa ennen kuin vaatteet vied√§√§n pesulaan. N√§in ei kuitenkaan ole KiddoLeima‚ĄĘ-leimasimen kohdalla, sill√§ se on kest√§v√§mpi ja itsep√§isempi kuin lapsesi, kun kielt√§ydyt ostamasta h√§nelle h√§nen lempileluaan tai -karkkia.

Se kestää jopa 50 pesua haalistumatta. Ja mikä parasta? Se ei koskaan jätä tahroja lastesi tavaroihin.

4

Nopein ja helpoin tapa etiketöidä lapsesi vaatteet

Tappelevatko lapsesi keskenään leluista tai vaatteista, jotka menevät sekaisin? Haluatko merkitä heidän tavaransa, jotta rakkaus pysyisi ikuisena?

T√§ll√§ henkil√∂kohtaisella nimileimasimella voi merkit√§ melkein mit√§ tahansa. Vaatteista, kengist√§ ja leluista jopa koulutarvikkeisiin, heid√§n nimens√§ voidaan leimata tuotteeseen ja ne kest√§v√§t pitki√§ aikoja.

5

Paras tulos pienillä kustannuksilla

Oletko kyll√§stynyt k√§ytt√§m√§√§n tusseja lapsesi vaatteiden merkitsemiseen? Ent√§ jos voisit v√§ltt√§√§ kaikki tahrat ja hukkaan menneet tussit k√§ytt√§m√§ll√§ KiddoLeima‚ĄĘ-leimasinta heid√§n vaatteidensa merkitsemiseen?

Se voidaan täyttää helposti uudelleen, se on edullinen ja saat merkitä lapsesi tavarat ilman pelkoa haalistumisesta. Tämä on arvokkain tuote, jonka voit saada vain muutamilla euroilla.

Hanki eksklusiivinen alennus

MYYNTIRISKI: KORKEA

  • ILMAINEN TOIMITUS

30 päivän palautusoikeus

Mahdollisuus hyvitykseen 30 päivän palautuskäytännöllämme

Turvalliset maksut

Turvallisuutesi on etusijalla. Kaikki maksut ovat 100% turvallisia.

Asiakaspalvelu

Maanantaista lauantaihin klo 8-17