Ohita ja siirry sisältöön

Seuraa meitä

Ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen!

K√ĄYTT√ĖOHJEET / USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Jos olet saanut leimasimesi ja olet juuri kokeilemassa sitä, tämä sivu auttaa sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään. Muista lukea tämä kokonaan läpi, jotta saat parhaat tulokset leimasimellasi.

Leima paperille

Ennen kuin leimaat vaatteita, muista leimata noin kymmenen kertaa paperille, jotta ylimääräinen muste saadaan poistettua.

Vaatteiden leimaaminen

Kun olet keksinyt, millä voimakkuudella painat, on aika leimata vaatteet! Odota tässä vaiheessa noin tunti, että muste kuivuu (joillakin kankailla se voi kestää jopa 24 tuntia).

Leimaa mustat vaatteet

Leikkaa valkoinen teippi haluttuun kokoon, leimaa se, odota, että muste kuivuu (voit käyttää hiustenkuivaajaa nopeuttaaksesi aikaa) ja silitä se vaatteisiin.

SUOSITUKSET


- On suositeltavaa odottaa 24 tuntia, että muste kuivuu vaatteeseen ennen sen pesua.

- On suositeltavaa, ett√§ vaatteita ei pest√§ pesukoneessa yli 30 ¬įC:n l√§mp√∂tilassa, jotta muste ei haalistu.

- Leimaatko ohuita vaatteita? On erittäin suositeltavaa käyttää valkoista teippiä, jotta muste ei pääse kankaan läpi.

- Haalistuuko muste? Odota 24 tuntia, ennen kuin peset vaatteesi, √§l√§k√§ pese niit√§ pesukoneessa yli 30 ¬įC:ssa, jotta muste ei haalistu.

- On erittäin suositeltavaa, ettei seuraavia kankaita leimata: Vaatetarra, taftia, silkkiä, satiinia, organzaa, pitsiä, georgetteja, kashmiria, damastia, musliinia ja sifonkia. Mustetta ei ole suunniteltu ja testattu käytettäväksi tällaisille kankaille.

FAQs

MUSTE / VALKOINEN TEIPPI

Miten muste täytetään uudelleen

On tullut aika täyttää muste uudelleen! Miten se tehdään? Hyvin yksinkertaisesti! Tartu leimasimen yläosaan ja vedä sitä ylöspäin niin, että leimasimen ulompi osa irtoaa itse leimasimesta, irrota nyt kaksi korkkia ja kaada muste sisään. Kun se on tehty, laita korkit takaisin paikoilleen, kokoa korkin yläosa uudelleen ja olet valmis!

Valkoisen teipin käyttö

Jos leimaat ohuisiin tai mustiin vaatteisiin, valkoinen teippi on ratkaisevan tärkeä, jotta muste ei pääse läpi vaatteen toiselle puolelle ja jotta leimauksen laatu säilyy erinomaisena.

Miten valkoista teippiä käytetään? Ensimmäisenä askeleena leimaa valkoinen teippi, odota sen kuivumista (yleensä se kestää muutaman minuutin, mutta joskus jopa tunnin; voit myös käyttää hiustenkuivaajaa nopeuttaaksesi prosessia) ja silitä se vaatteeseen. Kun olet tehnyt tämän, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se irtoaa pesukoneessa, sillä se on suunniteltu kestämään pesua.

MITEN T√ĄYTET√Ą√ĄN MUUTA MUSTETTA

KiddoLeimasin‚ĄĘ - Lohik√§√§rme
nimileima

KiddoLeimasin‚ĄĘ - Elefantti
nimileima

KiddoLeimasin‚ĄĘ - koira & hiiri & kissa nimileima

KiddoLeimasin‚ĄĘ - Vauva Light
nimileima

30 päivän palautusoikeus

Mahdollisuus hyvitykseen 30 päivän palautuskäytännöllämme

Turvalliset maksut

Turvallisuutesi on etusijalla. Kaikki maksut ovat 100% turvallisia.

Asiakaspalvelu

Maanantaista lauantaihin klo 8-17